Experiments vius a TalentLab

Publicat dins de General, Recomanacions | Etiquetat com a , , , , , , , ,

Us presentem TalentLab, un projecte de co-creació de recursos educatius online per a l’aula, que dóna continuïtat a aquesta exposició virtual a través d’un dels seus tallers. TalentLab preveu la realització de quatre tallers, de dues sessions cadascun, sobre diverses disciplines científiques: ciències de la vida, química ambiental, ciències de la terra i intel·ligència artificial. La intenció és reunir a científics i professors que desitgin aportar el seu talent i participar en el procés de disseny d’un recurs educatiu online.

El projecte està impulsat per la Unitat de Cultura Científica de la Delegació del CSIC a Catalunya, juntament amb diversos instituts del CSIC, i La Mandarina de Newton S.L. Amb aquesta iniciativa, es vol mantenir la continuïtat amb els projectes anteriors -com és aquesta exposició virtual- i a la vegada que anar un pas més enllà i afavorir el diàleg amb un dels seus públics més atents: el professorat. Ho farà a través del primer taller de TalentLab: Experiments vius.

Experiments vius

Experiments vius és el títol del primer taller de TalentLab, que tindrà lloc els dies 19 d’octubre i 2 de novembre al Centre de Recerca en Agrigenòmica (CSIC-IRTA-UAB). Aquest taller gira en torn dels organismes model i permet plantejar grans línies que envolten la recerca en ciències de la vida i suggerir possibles focus d’interès de les propostes educatives online. Durant el taller es treballarà en grup amb l’objectiu de dissenyar conjuntament un recurs educatiu online.

Ja està obert el període d’inscripció als tallers de TalentLab!

Trobareu més informació a: http://talentlab.csic.es

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *